• M.A.K.U Soundsystem cancelt groot deel Europese tour!

  in Nieuws op 10 juni 2016

  Helaas is het voor artiesten van buiten Europa een erg ingewikkeld proces om een Europese tour rond te krijgen. Naast hoge kosten voor de vluchten en verblijf, moet er in veel gevallen alles op alles gezet worden om de juiste visa te bemachtigen. Vervolgens moet je ook nog voldoende speelplekken vinden om je kosten te betalen en iets aan over te kunnen houden.
  De 8-koppige band M.A.K.U Soundsystem was dol enthousiast deze zomer naar Europa te komen en zich op veel plekken voor het eerst te presenteren. Een optreden bij Amsterdam Roots Festival stond al jaren op hun verlanglijstje. En visa versa uiteraard! Toch moesten er last minute hele moeilijke keuzes gemaakt worden. Een groot deel van de tournee werd gecanceld, waaronder het concert op Amsterdam Roots en Sfinks in Antwerpen; dit om te voorkomen dat ze na afloop van de tournee totaal bankroet terug naar huis gaan.
  Net als de band vinden Roots en veel M.A.K.U fans in Nederland dit natuurlijk heel erg jammer. Daarom heeft Amsterdam Roots in ieder geval met de artiesten afgesproken dat we er volgend jaar alles aan zullen doen ze alsnog op ons festival te kunnen verwelkomen!

  Nieuwsbrief

  Partners & Sponsoren

  Gemeente Amsterdam
  Fonds Podium Kunsten
  Gemeente Amsterdam Oost
  Sena