• Roots Bazaar

  Roots Open Air zal deze zomer plaats vinden op zondag 25 juni 2017 in het Oosterpark en is voor iedereen gratis toegankelijk. Een ideaal park voor een muziekfestival dat bol staat met bijzondere geluiden, geuren en kleuren van over de hele wereld. Vast onderdeel van het Roots Open Air programma is de beroemde Roots Bazaar.

  Kleurrijke kramen, (food)trucks, caravans en tenten zullen ook dit jaar de geliefde aanvulling op het Roots festivaldecor vormen. De Roots Bazaar biedt originele, vaak handgemaakte producten uit de hele wereld – van Chili tot Japan tot Purmerend.

  Wij willen ons publiek een zo bijzonder en gevarieerd mogelijk aanbod bieden en voeren daarom een uitgebreide selectieprocedure uit. Na sluiting van de aanmeldperiode worden de inschrijvingen onder de loep gelegd en wordt er onder andere gelet op:

  1 Een mooi en eerlijk product. Bij verkoop van non-food kijken wij naar herkomst, fair trade en milieu- en mensvriendelijke productie van de producten.

  2 Decoratieve waarde. Bij de selectie wordt ook gelet op het uiterlijk of decorplan van uw stand, kraam, caravan, truck of tent.

  Aanmelden?

  Klik hier voor voor het aanmeldformulier non-food. En klik hier voor het aanmeldformulier Food en Drinks.

  Vleeswolf

  Partners & Sponsoren

  Gemeente Amsterdam
  Fonds Podium Kunsten
  Gemeente Amsterdam Oost
  Sena