Roots Open Air vindt plaats in het Oosterpark en is voor iedereen gratis toegankelijk. Een ideaal park voor een festival dat bol staat met bijzondere geluiden, geuren en kleuren van over de hele wereld. Vast onderdeel van het Roots Open Air programma is de beroemde Roots Bazaar.

Kleurrijke kramen, (food)trucks, caravans en tenten zullen ook dit jaar de geliefde aanvulling op het Roots festivaldecor vormen. De Roots Bazaar biedt originele, vaak handgemaakte producten uit de hele wereld – van Chili tot Japan tot Purmerend. De Roots Bazaar is geopend van 13:00 tot en met 22:00 uur.

Aanmelden voor de volgende Roots Bazaar kan vanaf 12 februari 2018
Registratie is over twee periodes verdeeld.

Periode 1: Vroeg boek korting 20%: 12 februari tot en met 1 mei 2018

Periode 2: 2 mei tot en met 27 mei 2018

Selectieprocedure
Wij willen een zo bijzonder en gevarieerd mogelijk aanbod voor onze bezoekers. Daarnaast proberen we onderlinge concurrentie te vermijden. Daarom voeren wij elk jaar een uitgebreide selectieprocedure uit die dit jaar op 30 en 31 mei en 1 juni plaatsvindt. Op één van deze datums ontvangt u van ons een e-mail waarin vermeld is of u wel of niet bent geselecteerd.

Selectiecriteria
Bij uw aanmelding wordt in het bijzonder gelet op:
1 Voor Food & Drinks: Een mooi en eerlijk product, ambachtelijke producten en bijzondere recepten.
2 Voor Non Food: Herkomst, fair trade en duurzaamheid van de producten.
3 Decoratieve waarde Dit jaar gelden aangepaste normen rondom het uiterlijk van de stands. Meer dan in voorgaande jaren vormt de bazaar een deel van het festivaldecor. Bij de selectie wordt dus ook gelet op het uiterlijk of decorplan van uw stand, kraam, caravan, truck of tent.

Voor Food & Drinks prijslijst klik aub hier

Voor Non-Food prijslijst klik aub hier

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected].

© Eliane Kemble