Tijdens het Amsterdam Roots Festival 2024 stonden niet alleen de artiesten centraal, maar ook onze bezoekers, die deel uitmaakten van onze jaarlijkse "Humans of Roots" fotoreeks. Fotograaf Rashif Oehlers heeft de prachtige momenten op het festivalterrein vastgelegd, met bijzondere ontmoetingen en momenten die de energie van het festival perfect weergeven.

De "Humans of Roots 2024" fotoreeks laat de diversiteit, levendigheid en verbondenheid zien die kenmerkend zijn voor het Amsterdam Roots Festival. Van stralende glimlachen tot indringende blikken – elke foto vertelt een uniek verhaal dat de sfeer en het gevoel van het festival in Amsterdam Zuidoost weerspiegelt.

Bij het Amsterdam Roots Festival gaat het om meer dan alleen de artiesten. De bezoekers zijn de kern van het evenement, en de "Humans of Roots" serie is een eerbetoon aan de diverse gemeenschappen die samenkomen om te genieten van kunst en cultuur. Deze fotoreeks biedt een bijzondere inkijk in de vele gezichten en verhalen die ons festival elk jaar zo speciaal maken.

Bekijk de fotoreeks hieronder en herbeleef de magie van Amsterdam Roots Festival 2024.