TNO Soundsystem Playlists

Do 25 - zon 28 Juni

Scroll naar beneden of luister ze allemaal op de Amsterdam Roots Spotify:

The New Originals (TNO) doen natuurlijk veel meer dan het ontwerpen en verkopen van ‘performance clothing for creatives’. Hun missie is om verschillende communities samen te brengen en creativiteit een podium te geven. En dat is precies wat ze zouden doen voor Amsterdam Roots Festival 2020. Met een eigenwijs programma zouden The New Originals het Super Nova podium hosten tijdens Roots Open Air in het Oosterpark.

Voor Amsterdam Roots goes digital stelden artiesten uit de The New Originals line up hun persoonlijke playlists samen.

Sokarekta

‘’Deze playlist vertaalt letterlijk mijn mood van de dag. De ene dag luister ik meer naar uptempo muziek waarbij je kunt denken aan liedjes van Lil Gotit, en de andere dag luister ik alleen naar liedjes van Chris Stapleton. Deze combinatie geeft mij verschillende inspiratie invloeden voor de muziek die ik zelf maak.’’

Pantonepapi

"Got inspired by the times of today we live in, Revolutionary, Vulnerable, Devasting, Exciting!
As Pantonepapi I truly love & appreciate each colour I come in contact too.
This playlist is a highly personal perspective on songs wich lighting my fire."

Kinnari

‘’Deze playlist is voor mij een herbeveling van de nostalgische tijden toen we nog naar festivals gingen, feesten konden geven, met z'n allen samen kwamen voor die gezellige vibes. Met vrienden en familie mooie herinneringen maken. Elke tune doet me denken aan iets en geeft me een goed gevoel.’’

Retronezer

Retronezer is the creative alias of Eben Badu, where he tries to challenge his right side of the brain.

For Amsterdam Roots Eben decided to go with this selection because of the differences of moods that are in this and also trying to take the listener to the world that’s portrayed..

Yung Chale

"Deze playlist bestaat uit muziek die mij inspireert als ik muziek maak maar ook luister ik de laatste tijd dagelijks naar deze tracks."

Lo-Fi Le-Vi

"Een lijst van mijn vroegste, tot aan recentere inspiratiebronnen. Van Odd Future tot Mayer Hawthorne tot Ray Fuego & GRGY. En veel Pharrell natuurlijk!"

Zoë Janice

"Ik heb een playlist samengesteld die resoneert hoe ik me voelde na het solidariteitsprotest tegen anti-black violence op de Dam. Dit was een krachtige ervaring."

Systemisch racisme is een groot probleem.
De nummers spreken voor zich.