Op zaterdag 28 september 2024 verwelkomen we je op het Roots in Zuidoost x Amarte Festival in Heesterveld, Amsterdam Zuidoost. Het festival biedt van 13:00 tot 19:00 uur een inspirerende mix van muziek, dans, theater en workshops die de diversiteit van Amsterdam Zuidoost en daarbuiten vieren.

Wat kun je verwachten van Roots in Zuidoost x Amarte?

Dit jaar brengen we in samenwerking met Amarte Fonds en Heesterveld Creative Community een dag vol creativiteit. Net als voorgaande edities bieden we een podium aan talentvolle artiesten en makers uit Amsterdam en daarbuiten. Het programma omvat optredens en activiteiten voor alle leeftijden en achtergronden, met als doel verbinding en culturele uitwisseling te bevorderen.

Heesterveld Creative Community – Dé Culturele Hotspot

Heesterveld Creative Community is dit jaar de thuisbasis van ons festival. Deze creatieve wijk in Amsterdam Zuidoost is een broedplaats voor artistieke expressie en vormt de perfecte omgeving voor een festival dat draait om inclusiviteit en diversiteit. Met zijn levendige kunstscene en multiculturele vibe is Heesterveld dé plek om nieuwe artiesten en performances te ontdekken.

Line-up en Programma

Hieronder vind je een paar hoogtepunten uit het programma van Roots in Zuidoost x Amarte. Het blokkenschema met de tijden en het complete programma vind je hier.

Currently, we have no future events.