KIDS SHOWCASE & BATTLE

Kids Showcase door Rhythm Souldjaz en Dynamic Arts | 14:00-14:15 

Rhythm Souldjaz zijn Amsterdamse kids met een passie voor breakdance. Het is hun lust en leven, maar het is hard werken. Het zijn echte ‘Souldjaz’. Er is altijd een goede sfeer rondom deze breakdance crew. Kom dus kijken en maak kennis met deze B-boys en B-girls vol karakter en stijl tijdens het Roots festival.

Dynamic Arts focust zich als stichting op de verschillende talenten bij jongeren. Vanuit het platform zal Dynamic Arts altijd blijven zoeken naar nieuwe creatieve manieren om jongeren te stimuleren. Tijdens Roots Festival zal Dynamic Arts met een aantal talentvolle jongeren uit het Gooi een showcase geven, ontwikkeld door de coaches en jongeren zelf.

Kids Battle | 14:15 – 15:00

Tijdens de kids battle zullen 8 jonge dansers hun beste skills laten zien. De jonge generatie dansers in Nederland zijn zowel nationaal als internationaal erg goed bezig. De top 8 dansers die we voor deze kids battle hebben geselecteerd worden goed begeleid door dansers die zich sterk inzetten voor de dans scene. De 8 kids komen van Social Dance, Dynamic Arts en Rhythm Souldjaz. Wie neemt de hoofdprijs mee naar huis?

WAAR EN WANNEER

OOSTERPARK
ZO 8 JULI 2018
gratis toegankelijk

URBAN ECLIPSE STAGE
14:00 Kids showcase
14:15 Kids battle