[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wakki en Heavenly openden Roots Open Air 2018

Op maandag 28 mei 2018 vond de eerste editie van Roots DEBUT plaats in Studio K. Met een geweldige diversiteit aan performances en enthousiaste bezoekers en artiesten werd dit een prachtige avond. Band Wakki werd met hun tomeloze energie de grote winnaar en opende op zondag 8 juli het World Stage tijdens Roots Open Air. De 9-koppige band Brasszzinga ging naar Oerol om daar op de Betonning de eilandgangers omver te blazen. Het coachingstraject van GRAP werd uitgereikt aan odile, die met haar eigenzinnige performance het publiek en de jury verraste.

Op vrijdag 1 juni 2018 waren in het Tropentheater de categorie├źn hip hop en spoken word aan de beurt. Heavenly blies ons omver met haar performance en trad op zondag 8 juli op tijdens Roots Open Air. Loes Nieuwkerk en Lev Avitan deelden beiden zo overtuigend hun verhaal, dat zij allebei hun voordracht mochten herhalen in het Oosterpark.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9243″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Foto: Wakki @ Roots Open Air 2018, foto: Rien de Jager

Dit programma werd mede mogelijk gemaakt door DEBUT, GRAP Amsterdam, Oerol, Blijburg en Koninklijk Instituut voor de Tropen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]