Vrijwilligers

Amsterdam Roots Festival wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door de inzet van een grote groep vrijwilligers. Zij helpen ons voornamelijk tijdens Roots Open Air in het Oosterpark: backstage, bij de merchandisestands, de bar, bij het verwelkomen van het festivalpubliek, bij het kids podium (schminken, workshops begeleiden) en maken foto's en video's.

Dit jaar kan het grootste onderdeel van het festival, Roots Open Air, echter niet doorgaan vanwege de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus. Dit betekent helaas ook dat wij niet zullen werken met vrijwilligers dit jaar. Uiteraard hopen we dat volgend jaar alles weer loopt zoals we gewend zijn en dat we jullie dan mogen verwelkomen in ons team!

Lijkt het jou leuk om ons volgend jaar te helpen?
Stuur ons een e-mail en we houden je op de hoogte!

Amsterdam Roots Festival is een meerdaags internationaal festival met verrassende artiesten, kunst en cultuur uit alle werelddelen. Tijdens het festival vinden op verschillende locaties in Amsterdam evenementen plaats.

Roots Open Air vindt, zoals ieder jaar, plaats in het Oosterpark. Om Amsterdam Roots Festival tot een succes te maken kunnen wij hulp gebruiken op verschillende gebieden.

De taken zijn als volgt:

VOORAFGAAND AAN HET FESTIVAL
– Verspreiding promotiemateriaal
– Verspreiding bewonersbrief

AMSTERDAM ROOTS FESTIVAL – VERSCHILLENDE LOCATIES
– Infostand/promotie
– Fotograaf/videomaker

ROOTS OPEN AIR – OOSTERPARK
– Entree: gastvrouw / man
– Bar
– Enquêteur
– Marktmeester
– Infostand
– Artiestenbegeleiding
– Begeleiding Kids Area
– Catering (backstage)
– Runner
– Fotograaf / videomaker

Info & aanmelden: stuur een mail t.a.v. Norma Schiphof naar [email protected]!